En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en usturuplu fiyatlarla ehil olgunlaşmak derunin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında mimarida kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve makul hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Yangın merdivenleri denli önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince alıngan davranışları sergilemektedir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenleri örgülırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz strüktürlarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım örgülmalıdır? Yangın kapıları sistemli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetçi edilmesini içerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı güzel suhuletle oluşturulan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kenarıcı gereç sineermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page